高二英语阅读理解:儿童发明展
教程:高中英语阅读理解  浏览:1014  
  • 提示:点击文章中的单词,就可以看到词义解释
      Kid Inventors—Attend Kids’ Day at The Invention Show

      INPEX®, America's largest invention trade show, is looking for kid inventors to bring their inventions to Kids' Day at the Invention Show! Young Inventors – come for a chance to win cash prizes and great giveaways(赠品)!

      No invention? No problem! Kids' Day isn't just for kid inventors – enjoy music, games and interactive activities for all ages. Bring your family and friends for a fun filled day of creativity and excitement.

      Attention Young Inventors!

      There will be lots of exciting activities to take part in and inventions to check out from kid inventors. All inventions will be judged and cash prizes awarded! Every exhibitor will receive a certificate for participating and a bag full of fun stuff just for bringing your invention to Kids' Day.

      Kids’ Day Activity Schedule

      8:00am—11:00am Set-up time for inventions, exhibits and activities

      11:00am Judging of inventions

      12:00pm Kid’s Day at The Invention Show opens to the public

      12:00pm—4:00pm Activities in progress and inventions on display

      3:30pm Prizes awarded for inventions

      4:00pm—6:00pm Tear-down(拆除)of inventions, displays and activities

      How to Sign Up for Kids’ Day at the Invention Show

      If you would like to attend Kids’ Day at INPEX®, please print Kids’ Day Participation Form. Then fill it out and mail it or fax it to:

      ATTN: Kids’ Day

      217 Ninth Street

      Pittsburgh, PA 15222

      Fax:(412)288-4546

      If you have any questions, please e-mail info@inpex.com.

      1.People who go to the show can surely_______________.

      A.win cash prizes B.receive a certificate

      C.get a bag full of fun things D.take part in interesting activities

      2.When can people enjoyed the invention show?

      A.At 10:30 am B.At 11:30am C.At 3:30 pm D.At 4:30 pm

      3.How can one sign up for the invention show?

      A.By fax. B.By email

      C.By phone. D.By online ordering.

      【答案】

      1.D

      2.C

      3.A

      【解析】

      1.细节理解题。根据文中句子“Kids' Day isn't just for kid inventors – enjoy music, games and interactive activities for all ages.”可知,观看演出的人可以欣赏音乐,做游戏和参加各种互动活动。故选D。

      2.细节理解题。根据表格中第四行“Activities in progress and inventions on display”可知,在下午3:30可以观看发明展。故选C。

      3.细节理解题。根据表格下面句子“If you would like to attend Kids’ Day at INPEX®, please print Kids’ Day Participation Form. Then fill it out and mail it or fax it ”可知,可以通过传真的方式报名参加。故选A。

      【备注】这篇短文主要介绍了一个发明展的相关信息。

    0/0
      上一篇:高三阅读理解题: 你选择吃什么饭的理由是? 下一篇:高二英语阅读理解:被当作”灵车“

      本周热门

      受欢迎的教程

      下载听力课堂手机客户端
      随时随地练听力!(可离线学英语)