英语四级阅读理解-谷歌让你在披萨上涂胶水?
教程:科技英语练习  浏览:75  
  • 提示:点击文章中的单词,就可以看到词义解释
    阅读理解原文
     
    Imagine this: you’ve carved out an evening to unwind and decide to make a homemade pizza. You assemble your pie, throw it in the oven, and are excited to start eating. But once you get ready to take a bite of your oily creation, you run into a problem — the cheese falls right off. Frustrated, you turn to Google for a solution.“Add some glue,” Google answers. “Mix about 1/8 cup of Elmer’s glue in with the sauce. Non-toxic glue will work.”
     
    So, yeah, don’t do that. As of writing this, though, that’s what Google’s new AI Overviews feature will tell you to do. The feature, while not triggered for every query, scans the web and drums up an AI-generated response. The answer received for the pizza glue query appears to be based on a comment from a user named “fucksmith” in a more than decade-old Reddit thread, and they’re clearly joking.
     
    This is just one of many mistakes cropping up in the new feature that Google rolled out broadly this month. It also claims that former US President James Madison graduated from the University of Wisconsin not once but 21 times, that a dog has played in the NBA, NFL, and NHL, and that Batman is a cop.
     
    Look, Google didn’t promise this would be perfect, and it even slaps a “Generative AI is experimental” label at the bottom of the AI answers. But it’s clear these tools aren’t ready to accurately provide information at scale.
     
    阅读理解题目
     
    1. What are the new Google features mentioned in the article?
    A. AI assistant
    B. AI Overviews
    C. AI search
    D. AI recipes
     
    2. Where does the answer to the “pizza glue query” mentioned in the article come from?
    A. A recent scientific study
    B. Google’s official recommendations
    C. A user comment on Reddit from more than ten years ago
    D. A cookbook
     
    3. Which of the following statements is correct?
    A. Google's new feature is completely accurate.
    B. Google’s AI Overviews feature generates answers for every query.
    C. Answers generated by the AI Overviews function are labeled "Generative AI is experimental".
    D. Google recommends using glue to make pizza.
     
    4. According to the article, which of the following is not an incorrect answer given by the AI Overviews function?
    A. Glue should be added when making pizza.
    B. Former U.S. President James Madison graduated from the University of Wisconsin 21 times.
    C. There is a dog who has played in the NBA, NFL and NHL.
    D. Batman is a police officer.
     
    5. Which of the following can be inferred from the article?
    A. Google has perfectly solved the problem of AI providing accurate information.
    B. AI technology is fully mature in terms of information provision.
    C. Google’s AI Overviews feature is experimental and may contain inaccurate answers.
    D. Users should rely solely on Google’s AI Overviews feature for information.
     
    中文翻译
     
    想象一下:您抽出一个晚上来放松并决定自制披萨。你把馅饼组装好,扔进烤箱,然后兴奋地开始吃。但一旦你准备好咬一口你的油腻作品,你就会遇到一个问题——奶酪马上就会掉下来。沮丧之余,你向 Google寻求解决方案。“添加一些胶水,”Google回答道。 “将大约 1/8 杯埃尔默胶与酱汁混合。无毒胶水就可以了。”
     
    所以,是的,不要这样做。 过,在撰写本文时,这就是谷歌新的人工智能概述功能将告诉您要做的事情。 该功能虽然不会针对每个查询触发,但会扫描网络并激发人工智能生成的响应。收到的披萨胶查询答案似乎是基于一位名为“fucksmith”的用户在十多年前的 Reddit 帖子中的评论,他们显然是在开玩笑。
     
    这只是谷歌本月广泛推出的新功能中出现的众多错误之一。它还声称美国前总统詹姆斯·麦迪逊从威斯康星大学毕业不止一次而是21次,一只狗曾在NBA、NFL和NHL打过球,蝙蝠侠是一名警察。
     
    看,谷歌并没有承诺这将是完美的,它甚至在人工智能答案的底部贴上了“生成式人工智能是实验性的”标签。 但很明显,这些工具还没有准备好大规模准确地提供信息。
     
    题目解析
     
    1.答案:B
    解析:文章中明确提到,“As of writing this, though, that’s what Google’s new AI Overviews feature will tell you to do.”(在撰写本文时,这就是Google新的AI Overviews功能会告诉你的。)
     
    2.答案:C
    解析:文章中提到,“The answer received for the pizza glue query appears to be based on a comment from a user named “fucksmith” in a more than decade-old Reddit thread”(关于披萨胶水的查询收到的回答似乎是基于十多年前Reddit上的一个名为“fucksmith”的用户的评论。)
     
    3.答案:C
    解析:文章中提到,“Google didn’t promise this would be perfect”(Google并没有承诺这会是完美的),所以A错误;“The feature, while not triggered for every query”(这个功能虽然不会对每个查询都触发),所以B错误;C正确,因为文章中明确提到“it even slaps a ‘Generative AI is experimental’ label at the bottom of the AI answers”(它甚至在AI答案的底部贴上了“生成式AI是实验性的”标签);D明显错误,因为文章就是在批判Google的这个错误建议。
     
    4.答案:A
    解析:A选项是文章中提到的实际错误答案,而B、C、D选项都是文章中提到的AI Overviews功能给出的其他错误答案。问题要求选出“不是”错误答案的选项,因此A是正确答案。
     
    5.答案:C
    解析:文章中多次提到AI Overviews功能的不准确性和实验性,如“Google didn’t promise this would be perfect”(Google并没有承诺这会是完美的)和“it even slaps a ‘Generative AI is experimental’ label at the bottom of the AI answers”(它甚至在AI答案的底部贴上了“生成式AI是实验性的”标签),因此可以推断出C选项是正确的。A和B选项与文章中的信息相悖,D选项则是一种过于绝对的表述,与文章中的信息不符。
    0/0
      上一篇:英语四级作文赏析:如何看待AI带来的弊端? 下一篇:CET-6阅读理解-小米新能源汽车的影响

      本周热门

      受欢迎的教程

      下载听力课堂手机客户端
      随时随地练听力!(可离线学英语)